Shopping centre Zijdelwaard, Uithoorn, The Netherlands

The Zijdelwaard shopping centre in Uithoorn has undergone a major facelift. The centre features a wide range of supermarkets, fashion stores and hospitality outlets. Architects firm Groosman delivered the new look that was needed to improve the parking facilities, access and public areas, in line with contemporary standards. The centre was extended to accommodate new stores, and existing shops were enlarged.

Zoontjens was asked to provide parking space on the roof of the new extension. This rooftop car park offers space for around 118 cars. The Pardak® 110 system was chosen, complete with buffers and lamppost elements. The marker lines and red coating make this parking area clear, attractive and spacious. The shopping centre remained open to the public throughout the construction work. We are duly proud of the result!


Project photography


Project location


Back to project list